Skip to main content

Køb bøgerne

Til alle bøger undtagen bind 2 medfølger der cd og dvd med supplerende ekstra materiale. Cd og dvd til bind 2 er udsolgt. Alle cd'er og dvd'er til alle bøger er lagt på nettet og kan tilgås ved hjælp af qr koder. Link til ark med qr koder kan ses på hver enkelt bogs informationsside. Klik på den ønskede bog i menuen til venstre.

Bøgerne kan købes ved at kontakte mig med en bestilling, hvorefter jeg sender en mail med oplysning om samlet pris samt et kontonummer. Der kan desværre ikke længere betales med MobilePay. Efter betaling fremsender jeg bøgerne med DAO. Som udgangspunkt sendes der til nærmeste pakkeshop, hvor du efterfølgende kan hente din pakke. Ønsker du at få leveret bøgerne direkte til din bopæl, kan dette lade sig gøre for bestillinger op til fire bøger for ganske få kroner ekstra. Lad mig det vide, når du bestiller - ligeledes hvis du ønsker bøger sendt til en bestemt pakkeshop.

Priserne på bøgerne er ca. 30% billigere end listeprisen. Du kan opnå en besparelse på 50%, hvis du er medlem af Folkeskolens Musiklærerforening og personligt køber gennem deres forlag, Dansk Sang, som har udgivet bøgerne. Forlaget har den 12.8.2019 sat priserne på mine bøger ned. Derfor er der samme dag sket en tilsvarende nedsættelse af mine priser.

Prisliste:

Becifringsklaver 1 Kr. 90  
Becifringsklaver 2 Kr. 80 (uden cd og dvd)
Becifringsklaver 3 Kr. 100  
Becifringsklaver 4 Kr. 90  
Becifringsklaver 5 Kr. 110  
Becifringsklaver 6 Kr. 110  
Jul med umba Kr. 70  
500 med umba-klaver      Kr. 70  

Hertil kommer udgift til porto og ekspedition. Alle priser er incl. moms.

Læs mere om bøgerne ved at klikke i menuen til venstre.